Livrare gratuită pentru comenzile de peste 150 lei!
MENIU
Manichiuri japoneze

Set pentru Manichiură japoneză, mic

Manichiură japoneză pentru unghiile naturale.

63,65 Lei cu TVA


Manichiura japoneză este potrivită pentru cele mai multe tipuri de unghii - crăpate, casante sau cu creștere lentă. Natura acestei tehnici constă în pilirea unghiilor, prin urmare nu este potrivită pentru unghiile extrem de subțiri. Ingredientele principale sunt keratina, vitaminele A, E și ceara de albine. Ea sprijină creșterea unghiilor. După aplicare, la suprafața unghiilor se formează un strat protector care le hrănește și le netezește. Efectul se vede chiar după prima aplicare - unghiile capătă un luciu foarte intens care durează aproximativ 2 săptămâni. Timpul de aplicare este de cca 30 de minute. Se recomandă repetarea la fiecare 2-3 săptămâni. 

MOD DE UTILIZARE:

  1. Înainte de aplicare, este necesară îndepărtarea lacului de unghii și dezinfectarea unghiilor.
  2. Neteziți suprafața unghiilor cu pila cu două fețe roz-verde. Aceasta duce la îndepărtarea luciului natural - unghiile trebuie să fie complet albe.
  3. Aplicați o cantitate mică de pastă cu o spatulă pe toată suprafața buffer-ului. Apoi lustruiți unghiile într-un singur sens, până la obținerea unui luciu intens.
  4. Repetați aceiași pași la aplicarea pudrei. Aplicați cu o spatulă o mică cantitate de pudră pe întrega suprafață a buffer-ului. Unghiile sunt lustruite într-un singur sens.

RECOMANDARE

Dacă unghiile clientului sunt subțiri, ele nu trebuie lustruite - este de ajuns să aplicați pasta și pudra. Același lucru se aplică și în cazul unghiilor copiilor.

În cazul porțiunilor nou-crescute a unghiilor, este necesar să se netezească doar partea nouă, acolo unde se aplică și pasta. Pudra se aplică pe toată suprafața unghiei. Dacă nu s-a aplicat pentru o perioadă mai lungă de timp, atunci este necesar să se repete toți cei trei pași și să se aplice pasta și pudra pe toată unghia.

Nu se recomandă aplicarea manichiurii japoneze imediat după îndepărtarea unghiilor artificiale, respectiv dacă suprafața unghiei este deteriorată. Imediat ce unghiile sunt vindecate, se poate relua aplicarea acestei tehnici.

Setul conține:

1x pilă de unghii din hârtie

1x buffer cu o față

1x pastă